härlig helg!!

vilken toppen helg!!
i fredags va mia och alvin här på fika, lilly låg ute och sov och elsa va på dagis, men alvin lekte och va med ett tag...kul att träffas och prata lite :-), synd bara att det inte blir oftare..

på lördagen vaknade lilly 08,45 så då gick vi upp allihopa och åt frukost och gick till anne-marie för att lussa lite :-)
vi stannade och fikade lite, tog hennes bil och åkte till mammaoch pappa i skåre, jag och mamma tog bussen till staden för att köpa lite mer julklappar och få ont i örat av alla som sjöng falskt inne i mitt i city, medans vi va i stan tog pelle med elsa till kullen och åkte pulka, det var ju toppen väder för pulkåkning :-)
sen kom vi hem och åt lite mat,
gjorde lite rocky road (mums) tog fram lite chips och kolla på harry potter på femman :-)

idag söndag åt vi frukost och drog ut till vår egen pulkabacke här runt hörnet sen in och käka lunch och provsmakade rocky roaden som var hur god som helst :-)
Nu ska vi strax äta elsa ska snart lägga sig och sen tar även vi kvällen kan jag lova, är hur sliten som helst...har sovit så risigt nu ett tag men mia sa att det varit fullmåne så det är säkert nån sån skit ...

nej dax för mat :-)



Elsa och pelle när de åker pulka



Lilly va för liten för pulka men titta lite ändå..



det gick fort som ett skott :-)


så här snygg och stor blev snögubben


Lucia firande hos farmor va kul :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, vi får börja träffas lite oftare ju, är ju inte alls långt emellan våra hus..! hehe. Ooo.. vilken snygg snögubbe! :)



/m

2008-12-14 @ 21:49:46
Postat av: sofie

ja tyvärr har nu snögubben lämnat oss men förhoppningsvis kanske han kommer tillbaka :-)

2008-12-18 @ 17:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0