...

jag bordde egentligen skriva oftare här än vad jag gör, men orken försvinner jämt när det är nåt skrivaraktigt kanske för att jag är sveriges sopigaste person på att stava, jag vet inte varför men jag blir så jävla osäker och då struntar jag i det istället, det är ett jävligt handikapp!!

vi va till läkaren med lilly i tordags, vi fick ju en kallelse trots att de två läkarna innan har sagt att allt varit bra, och på min fråga varje gång om det blir nånåterkontroll har båda sagt nej, så nu när vi var in på det tredje läkar besöket så sa hon det första,
- ja ni är ju här för att  proverna inte har sett nåt bra ut...
jaha det har ingen sagt tänkte jag , men jag blev så jävla ställd så jag fråga aldrig..
i allafall så hade hon vätska i vänster öra och var röd i det högra så det blev kävepenin igen...mums!!
men hon har suttit jätte duktigt och gappat så har vi sprutat in lite medecin och hon har rysst, svalt och sträkt ut tungan och sagt BLÄÄÄÄ!! inga problem alls, super duktig!!

imorgon vankas halloween fest på loftet, dra mig baklängeas va kul det kommer bli :-D, ni som inte kna va med synd! :-)

ja sen har vi köpt hus på skåreberget, vi får tillträde den 17november så då ska det kanske röjas ut massa saker från förra ägaren och sen målas och göras i ordning i köket och en flyttstäd på 6000 jippi!! men då är det rent kan jag lova.
vi ska väl försöka bli klara så vi kan flytta in innan december och elsa är såå glad att alla kompisar bor nära, fast hon är väldigt lessen för att vi inte ska ta med oss huset eller toaletten :-)

sen har en gammal kompis dotter blivit väldigt sjuk och det får mig att tänka på bobo och allt vi gick igenom med honom, det blir oerhört jobbigt, jag får fortfarande hålla emot gråten när jag pratar om honom, han är oerhört saknad!!







vad händer och sker...

nja nu känns det som det är lite på g :-) just nu är det massa natt jobb, på tisdag är det vaccinering för mig och så ska vi på auktion (hoppas, hoppas)

torsdag ska lilly till lläkaren för tredje gången och kolla öra, jag förstår inte vad de har för problem, för när vi va inne för tre veckor sen så fråga jag ok men det ser bra ut så vi behöver inte kolla detta nåt mer??
nej örat ser jätte bra ut och inte behöver vi kolla nåt mer om hon inte får en öroninflamation....va bra!!
så förra veckan fick vi papper på att lilly ska till läkaren, så jag ringde bvc och frågade, (för dessa läkare får man ju aldrig tag i) och bvc tanten svarar att vi ska in och titta på lillys öron och det gör man bara om det är nåt fel.....jaha tänker vi, har de missat och berätta nåt de andra gångerna eller??
jävla cpn och är det så att förra läkaren gjorde hål på lillys öra (hon va ju in och peta med en tops så lilly börja skrika) då ska jag anmäla henne som fan!!!

återgå till torsdagen, pelle och elsa ska in och vaccinera sig då vi är till läkaren och jag vet inte vem som kommer gråta, skrika eller trottsa mest av de två :-)
jag har fått strikta order av pelle att jag inte får prata om hur ont eller inte ont sprutan gjorde eller om jag har ont i armen efteråt....haha

sen fick jag reda på i morse att brorsans tjej krockat och blivit urklippt ur bilen och kört med ambulans till sjukhuset, som tur va gick allt bra och hon hade bara väldigt ont efter bältet, bild på bilen finns på nwt hemsida uhh.

för en vecka sen fick fredrik och sandra en lite söt dotter, grattis till dom!!

väntar på att anna ska få sin bäbis oxå den skulle ha kommit idag men än har vi inte hört nåt och den trivs säkert bra inne i värmen :-)


hej hej 

funderingar

japp har massa såna nu om jobb, hus, tatueringar m.m. m.m.

det är jätte kul att jobba och jag trivs som bara den, men jag vill inte göra det här resten av livet, behandligs assistent vore kul, kriminal vården vore kul, jobba med handikappade barn vore kul, fn-tjänst vore häftigt, men jag vet inte....

i tisdags var vi på husvisning men huset var inget för oss, det va jätte fint men det fattades ett rum, så sorry!
sen på kvällen var jag iväg och tatuerade mig :-) var sååååå skönt det är en skön och smärtsam känsla att tatuera sig men jag gillart..är dock inte klar ska fylla i mer svart och vit och lägga lite skuggor men det kommer bli såååå snyggt, hoppas inte bara att det tar nästan 5 timmar denna gång oxå för det kändes och armen känns nu med kan jag lova..

vi har hittat ett annat hus som vi ska och titta på på onsdag, det ska bli spännande för det är ett sånt vi vill ha :-)
hopppas, hoppas, hoppas!!!

om två veckor ska vi börja få svininfluensa vaccin här på jobbet, kul!

ja jag vete fan mer som har hänt, i helgen va vi i gbg på liseberg och vann 2kg choklad :-) vi fick även tag på halloween kläder så nu är det fixat och det ska bli så kul, synd bara att det inte är nåt varmt där uppe...

nej nu ska jag gå och se på lite film och försöka hålla mig vaken i några timmar till innan jag får komma hem och sova :-)

RSS 2.0