Sommaren 99

Dagen vi hade väntat på i flera månader var äntligen här!!, kläderna var utvalda sedan länge och all alkohol var fixad.
Avslutningen i kyrkan var både känslosam och oerhört välkomnad, nu äntligen skulle man ut i livet och läsa nåt som man hade valt själv och man skulle få träffa massa nya människor.

Efter kyrkan träffades vi hemma hos mig för att gå iväg till min bror och hämta all alkohol, misstänksam som jag är så anna jag att mamma skulle va där så jag bad att få låna karins abba skiva och vi tog med oss denna.
väl frame hos min bror va mycket riktigt min mamma och syster där och mamma tittade väldigt misstänktsamt på mig när vi kom dit, men jag svinga upp skiva och fråga om han kunde bränna en kopia åt mig som vi skulle lyssna på under kvällen, och det kunde han ju självklart :-)
vi lämna skivan där och sa att "vi kunde komma tillbaka senare och hämta den" = vi kommer och hämtar spriten sen!
ok sa min bror och vi gick lättade över att vi hade med skivan.

Senare på eftermiddagen när vi hade firat och gjort oss färdiga drog vi till min bror och hämta mängderna med cider, sprit och champagne vi skulle ha, vi fick några varningens ord från lisette som tyckte att det var lite väl mycket för bara två personer, men vi lovade att det bara inte va till oss (säkert)
vi gick hem till per där alla redan var igång och drack och vi korka upp vi med och så börja vi grilla.
Pelle gjorde några närmanden under kvällen men jag avböjde.

Efter att festat ett tag kom pelles bror och kompis och hämtade oss i två bilar och vi åkte till hans lägenhet på våxnäs för att festa vidare, pär spydde första gången (ja och några gånger till) jag och karin gick ut och åkte lite rutchkana och rulla ner för kullen, pelle och pär roa sig med att skjuta pringleslock ut genom fönstret från lägenheten.

Efter ett tags festande här rings det efter taxi och vi åker med en svett chaufför till stan för att gå mot holken där det är avslutnings "disco" i stadsparken mötter vi ulf (som tagit studenten denna dag) och johan, ove och mike som också följer med till holken, jag och johan får ihop det till pelles stora sorg (schysst att ta kompisen liksom)
pelle blir oerhört ledsen över detta och jag vet att några tårar föll den här kvällen p.g.a. mig.

lyckliga som få tar jag och karin nattbussen hem och tycker att vi haft en helt lyssande kväll karin tycker mike är bra snygg och jag är nöjd med mitt kap.
Dagen efter ringer johan upp mig på mobilen och frågar om jag ångrar mig?
-Nej jag står för allt! svarar jag och vi är nu ett par :-)

Nästa dag mötts vi alla hemma hos anders för att se på film, jag har blivit dödssjuk och är jätte snorig och har fått typ kikhosta igen , killarna spelar volleyboll och jag och johan tittar på och så där små myser som nykära gör.
pelle ser mest skitledsen och är väldigt nedstämd, vi stannar och ser på film och efter filmen måste jag och karin dra , vi måste packa och göra oss i ordning för våran englandresa.

i england har vi fruktansvärt roligt!! den bästa resan/upplevelsen någonsin, johan och jag skriver några brev till varandra, han berättar att pelle har fått några nya mål.
jag ringer hem nån gång och joahn berättar att det är svårt att stå emot alla frestelser som finns där hemma men han håller sig för min skull, jag vet att jag tyckte detta va så konstigt sagt mne jag tänkte inte så mycket mer på detta.

Pelle och jag mailar till varandra under resan och jag minns ett mail där han skriver att han var ledsen att han inte kunde ge mig en hejdå kram innan jag åkte, men om jag titta under strumporna i väskan så låg det ett tiopack med kramar där!
jag blev alldeles varm av det ( jag har mailet sparat än)

När vi kommer hem så åker vi upp till pelle dagen efter hemkomst och johan är där jätte glad att se mig, men är jag verkligen lika glad?!
Nästa dag börjar jag jobba oerhört intensivt (av diverse orsaker) jag blir bjuden på fest hos familjen ÄLG och på denna fest får jag reda på att pelle har fått en tjej Louise och han är löjligt kär i henne och det säger jag ite för att va taskig utan för att jag minns så tyddligt när jag kom till festen att pelle låg på gräset jätte full och stirra på ett kort på henne och bara prata om och om igen va snygg hon va :-)
På denna fetsen inser jag att johan är nog inte den rätta för mig, men det dröjer innan jag gör slut.

Några dagar senare när karin är hemma och vi sitter vid datorn och pratar så, nämner jag att jag nog inte gillar johan på det sättet och karin pushar på att jag ska göra slut, så häftig som jag är så ringer jag och gör detta (åhh så moget)
Han hade väl kankse inte räknat med detta och blir jätte ledsen, jag minns så tydligt hur han sa
-Men vad ska jag säga till mamma nu då, hon va ju så glad för min skull! helt jätte ledsen och jag satt och höll mig för skratt och tyckte han var gör löjlig, men till slut la vi på och jag gick ut till karin som satt vid datorn och förklara mig fri!!

några dagar efter detta så fyller pelle år och vi ahde köpt saker till han i england som han fick och jag tyckte det va så roligt att få träffa alla igen, men tyvärr så var johan väldigt missnöjd och va grymt otrevlig och jag såg i ögonvrån hur han stod och sikta på mig med en vatten pistol och skött mig på låtsas och då kände jag att jag var nöjd med mitt beslut fast ändå jävligt missnöjd över att behöva va med om detta.
Efter en ganska så lyckad fest så cyklar jag och karin hem och karin grinar hella vägen hem och jag skrattar åt henne för hon är sååååå kär i ove och han bara "leker" med henne tycker hon :-) men de fick allt ihop det tillslut dock minna jag inte riktigt när.

men jag minns festerna under sommaren som den hemma hos anders när jag bjöd ulf på häxblandning och han spyde som en gris och fredrik berätta vad han ätit :-) och pär käka gurka och hade en ölkartong som hatt och lila-vm t-shirt :-D
jag och karin fick dock lämna festen tidigt för karin hade inte kommit hem i tid tidigare fets så mamma gerd var arg :-) och då åker man hem....

Nån helg senare är det återigen dags för fest, denna gång hos jennika, vi börjar våran förfest hemma hos fredrik, med absint (inte att rekomendera) vi super på bra och lite senare drar vi iväg till jennika, där är det fullt hus kan jag lova massor med folk man aldrig sett förut, fredrik har på sig en svart t-shirt som et står diva på med glitter pärlor och vi får för oss att jag ska prova t-shirten han mitt linne och vi star av och byter och sen byrter vi tillbaka igen, vad jag inte tänkte på då som har kommit till mig i efterhand var att jag hade jordens push-up bh på mig och det stor väl en 6 killar runt oss när vi byte tröjor och aldrig har nån av dessa nämt att vi gjorde detta...
under denna festen började jag och pelle flörta ganska så friskt med varandra jag vet att jag satt ute på altanrecket och pelle kom ut och höll i skitfulla mig fast innan för tröjan, och sen satt vi och höll hand i smyg inne en stund tills louise kom och han slängde iväg min hand.
När jag skulle cykla hem den natten så kom pelle och stod med mig och höll i cykeln och vi stod panna mot panna och prata med varandra och jag ville så gärna pussa på honom , mne jag våga inte men han lova mig att komma förbi mig på jobbet dagen efter..

Jobba dagen efter en rejäl fest...inte att rekomendera men pelle kom som han hade lovat och stod där i bra många timmar och prata med mig, sen kom min chef och sa till honom att åka hem, så han sa hej då och åkte, jag fortsatte jobba och när jag sluta kom mamma och hämta schysst tämkte jag skjuts hem :-)
men tyddligen hade jag fått sparken, men chefen ahde ringt hem ich sagt det till mamma och pappa och inte mig (schysst va) jag ringde till pelle senare och tackade för att han fixat så jag fått sparken ;-)

Sen börja skolan och jag inser mer och mer att det är pelle jag vill ha ochd et är ju helt lyckat att komma på det flera månader efter jag hade min chans, jag vet att jag skicka sms till honom och sa att jag var tvungen att berätta nåt och han bara jaha vadå?
-jag tror jag är kär i dig (tror jag det va jag skicka)
och han svara att han va kär i mig med och fråga typ vad jag ville och jag sa att ja jag vill ha dig och jag minns så himla väl medelandet jag fick.
-Jag gör slut imorgon!!
Han gjorde slut med henne dagen efter och sen dagen efter det så åkte jag hem till han och vi prata lite och typ tå flörta och när pappa kom och hämta mig så stod vi bara och stirra på varandra som två fån, så sa vi hej då och nästan direkt efter jag kom hem så kom det ett medelande där det stod att han ville pussa mig så himla mycket men hade inte vågat.

Dagen efter kom han hem till mig Torsdagen den 2 september och han fick en ful ailien nyckelring som jag köpt till honom i england (nåt internskämt) och då pussades vi för första gången och då blev vi ett par, det är nu snart 10 år sen men det känns som om det var bara nån dag sen men jag har lika starka känslor än som ajg hade den dagen för tio år sen om inte ännu starkare nu...roligt det där med kärlek :-)





Kommentarer
Postat av: Therese

Vafan! Man blir ju tårögd:P Låter verkligen som äkta kärlek!

Kram till er båda

2009-09-04 @ 07:07:27
Postat av: Stella

Måste säga att jag verkligen gillar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med det här?

2012-09-01 @ 12:36:54
URL: http://allaprivatlan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0